Some dresses.

     
Nya klänningar. Den mittersta är grön, syns inte så bra. Den tredje klänningen har mönstret till höger.


Dagens outfit.

Nu ska jag ut och festa och fira valborg. Ha det gött alla människor!

Puss på dig.


Myrorna i Ropsten + lite smått och gott.

Jag blir ledsen, hela inlägget försvann när jag skulle lägga upp det så får skriva om det. Varför har de ingen säkerhetsgrej för det där?

Idag kom jag ett snäpp närmare körkoret. Klarade teorin på skolan, så det blir teorirpov om två veckor och nästa vecka är det halkkörning. Det känns äntligen som om man kommer någon vart.

Idag var jag och besökte det beryktade Myrorna i Ropsten, har läst på många ställen att det ska vara den bästa, vet inte riktigt om jag håller med. Visst fanns det en hel del fint och jag gjorde några fynd (bilder kommer imorron) men den slår inte den vid Adolf Fredrik-kyrkan på långa vägar. Förra veckan beökte jag för första gången den vid Zinken, men den slår inte heller Adolf Fredrik.

Det var första gången jag besökte Ropsten över huvud taget, så det var kul med lite nytt. Myrorna ligger inte så att man ser det direkt, utan det ligger lite konstogt till, så jag fick fråga en cool dam om  hon hittade till det, så att fixade sig.

När jag kom hem var jag helt slut och jag somnade vid sju och vaknade sedan vid tio. Dörför kommer bilder imorron, känns lite tråkigt att fota när det är så mörkt, det blir bara dåligt.

Imorron är det Valborg. Jag är inget fan av majbrasor, men hoppas på att det blir fest. Jag har för mig att jag satt inne hela kvällen förra året och skrev ett skolarbete. Så jag måste ta igen den kvällen också imorron.

Puss på dig.

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt



Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt. <3

Dilemma

 
Dagens outfit.

**OBS! Klarar du inte av klag, så läs inte.**
Idag har jag inte mått på topp. Allt började med att jag sov jättedåligt inatt. Kunde inte sova utan vred och vände på mig. Jag vet att jag är en lyckans ost som aldrig brukar ha sömnbesvär, för detta var verkligen hemskt. Det var som sämst eftersom jag hade feber eller nått för jag var alldeles varm. Sedan det faktum att jag var tvungen att få sömn eftersom det första nästa morgon skulle innehålla var nationella prov i Engelska B. Oj oj, vad kul och jag mådde verkligen sämst under uppsatsdelen, så jag skrev fort som attans och gled ut på första tiden man fick gå ut på. Snorig som jag var så var allt detta ett lidande.

Jag hatar att vara förkyld i skolan. Under ett prov finns det ju typ två alternativ, antingen att snurvla hela tiden, vilket är sjukt irriterande när man sitter framåtlutad och skriver eller så får du snyta dig så att alla hör (smått jobbigt och generande)? Vilket alternativ är bäst? Jag vet inte.

Nu har jag klagat färdigt för idag. Det blev rätt okej idag i alla fall. Var hemma hos Bettis på eftermiddagen och fikade och jag fick wook till middag hemma, något av det bästa jag vet. :)

Nu vill jag ha riktigt ordentligt med sömn så jag kan öveleva halvdagen imorron.

Puss på dig

Massor av ny inspiration.

     
Foton: Face Hunter 
 
   
Foton: Une fille comme moi

Jag har plockat ut några av de bilder jag tyckte bäst om. Hoppas ni tycker lika mycket om dem.
God natt!

Almost a ballerina.

Hejsan!
Tänkte bjuda på lite bilder och lite inköp ifrån idag:
image114
Ballerinastrumpor, prickiga strumpbyxor och roshårspännen.

image115
Hatt och scarf köptes i fredags.

image116
Såhär ser ballerinastrumporna ut på. Jag tycker att de är hur balla som helst. Vad tycker du? De finns att köpa på Lindex.

Nattsudd

       

Bilder på tre nattsuddande och partyglada brudar i fredags. Jossi, Denise och jag.

Lite inspiration

image108image109
Båda fotona: Face Hunter

Bild 1:
Snygg fluffig kjol och underbar röd jacka.
Bild 2: Sammanfattat - snygga kläder.

Myggor = jordens avskum?

Oh my god.

Jag har fått flera myggbett på benen idag, årets första. Jag hatar dessa äckliga och hemska djur. Jag vet att de finns av en anledning, de behövs ju i naturens kretslopp och bla bla. Men jag avskyr dem endå, och just därför verkar de älska mig och mitt blod. :(

:)

Tjena

Gårdagen var på topp. Det var en bra kväll med fina människor. Dock är jag sjukt bakis idag, jag har ett väldigt dunkande huvud, men det får man väll leva med antar jag. :P


dance with me

image106
image107
Kvällens utgångsoutfit:

Let's party all night long. Det är det enda jag har att säga om kvällen.

Idag har jag vandrat runt på Söder och fotat allt möjligt för arbetet i skolan. Det var jättesoligt och varmt och enormt skönt. Smet in på lite second hand här och där och köpte bland annat blusen som jag har ikväll. Underbart var det och jag gick och bara strövade och gick på gator som jag inte gått på. Det finns otroligt mycket skrymslen, vrår och små stigar man kan ta där ska du veta, som man inte alls lägger märke till om man inte improvisationsgår lite. Det enda negativa är att jag har galet ont i halsen, men det skiter jag i . Ikväll ska allt bara vara underbart.

see yaa.

Lyssnar på Håkan Hellström, han är fin.


wiiiieee

image105

Imorgon. Väldigt dålig bild, men jaja.





Hoppas, hoppas att morgondagen blir helt underbar!

Hej,
jag har ingen kamerasladd, så dagens outfit kommer imorron istället.

Har föressten valt projekt-tema inför nästa år tidigare i veckan. Det blir Drama och det ska nog bli bra. Det är första året den inriktningen finns på skolan.

Imorgon ska jag bege mig ut på Söder under förmiddagen och fota till ett fotoarbete. Man ska fota sådant man ser, lixom lite speciella som kanske inte alla ser och jag tänkte att Söder blir perfekt eftersom det är där jag trivs bäst och kollar på allt även om jag sett det minst hundra gånger eftersom jag tycker om det så mycket. Första lektionen börjar kl 3, helt underbart.

Imorron är det utekväll och jag ska dansa hela natten. Underbart!


You're at the Big Apple, far far away.

image103
Foto: Maria Fjelner

Sötaste Claudia är borta i New York och roar sig. Saknad.

New York är en hyffsat rolig stad föressten. Rekomenderas. När jag var där bodde jag på Hilton precis brevid Ground Zero. Min åsikt är att Ground Zero inte är något att se, gör något roligare om du nu är där. Gå på Broadway eller nått.

Köp smink i de små affärerna som liknar mataffärer, de har märken som är medeldyra i Sverige, men som är superbilliga där.

Tjingeling.

Ane Brun feat. Ron Sexsmith - Song No. 6


Detta är en härlig låt enligt mig. Nu ska jag dricka te och läsa om konflikten i Etiopen.

Ränder i mängder.

image101

Gårdagens outfit.
Jag har blivit helt galen i ränder på sista tiden. Denna tröja inhandlades i måndags. En anledning till min förälskelse till ränder och den lite marina stilen kan vara att våren har kommit och att dessa kläder känns mer som sommar och värme. Det vore ju smått jobbigt att fortsätta att ha stora stickade koftor som jag haft i vintras. Kanske lite svettigt sådär. Det är så roligt att köpa tjocktröjor second hand. Det finns massor av fina. Men nu är det stop i vår och i sommar. Min garderob innehåller redan cirka 30 stycken, så det får bannemej inte plats för fler.

Scarfar är mycket bättre att köpa. Det finns hur mycket och hur fina som hellst second hand. De tar inte så mycket plats och det är bra. För de som inte vet det är sjalar/scarfar mitt samlingsobjekt. De piffar alltid upp en outfit, på både killar och tjejer. Jag ska nog ta och räkna mina någon gång, vore kul å se hur många det är. :P Jag har inte änns använt alla, vissa är svåra att få att passa in i outfiten eftersom jag har så mycket mönster och förg på alla mina kläder och scarfar.

Jaja, nog med klädbabbel ifrån mig, jag kan hålla på i all evighet ska ni veta. Hoppas att ni haft en bra dag i solen. Jag har varit ledig idag och legat ute i solen. Sådant behöver jag för att hålla humöret uppe.

Puss

Stone Sour - Through Glass


Eftermiddag

image100
Bild ifrån helgen.

På fredag ska jag, Jossi och Denise på Ace <3 Fight Club. Jag längtar galet mycket.

What a beautiful day.

image99

Dagens outfit: Kjolen köptes i torsdags på Lisa Larsson och detta är dens debut.

Jag fick värsta gulliga kommentaren av Bea idag. Hon sa typ att jag alltid klär mig så fint och undrade hur jag alltid orkar fixa till mig så. Det blev jag jätteglad över.

Efter skolan var jag inne i stan en sväng. Handlade lite kläder, träffade Bettis, Annika och hennes två polare, kollade in Buttricks. Sedan fikade jag och B på String. De har god latte, inget blask!

Terrorfotade mina vänner lite idag, men var tvungen att skaffa porträttbilder inför morgondagen. De blir nog bra.

I solsken kan jag inte annat än att vara lycklig.


Dream until the dream come true.

Sing with me, sing for the year
Sing for the laughter and sing for the tear.
Sing with me if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord'll take you away!

Dream on...
Dream until the dream come true!



Text: Bitar ur Dream on - Aerosmith

Jag har nu legat ute och solat i två timmar och även strosat runt lite i trädgården. Finaste dagen på länge, det blåser inte änns.

The Libertines - What A Waster



Tjenamors!
Det är söndag och solen skiner. Solen är viktig för att man ska vara pigg och må bra. Jag ska i alla fall gå ut nu.
Tjingeling.

Dancing with Myself - Billy Idol


Sleeping the night away.

image97
Gårdagens outfit: Tröja och scarf som inköptes i förrgår
image98
Gårdagens frilla: Fläta på ena sidan, ej planerat när jag skulle fixa håret på morronen, det bara blev så när håret inte var som det skulle.
 
Igårkväll satt jag hemma och skrev ett skolarbete. Får skylla mig själv eftersom jag skjutit fram arbetet hela tiden. Jag lyckdes skicka in det innan tolv i alla fall. Skönt och sova en massa inatt. Tänkte gå upp tidigt, men så blev det icke. :P


Kläder i drivor.

image94
Foto: Maria Fjelner (jag).

Detta är min Barbie-bild som jag skrev om för ett tag sedan. Tjej med kläder i drivor överallt och knökfull garderob, det är jag det.

Idag ska jag hålla en monolog på draman. Det ska bli skoj.

Leslie Gore - It's My Party


Detta är en gammal låt, men som är en ny favorit hos mig. Retrokänsla. <3

Secondhand for life.

image93
Dagens outfit

Idag var jag i skolan bara ett kort tag. Sedan bar det av till körskolan och efter det in till City och sen till Söder. Jag och Lihn gick till Galleri Kontrast på Hornsgatan 8 och kollade in bilder som en man hade tagit när han cyklade genom Kina två gånger och så fick man se hur stor skillnad det var på allt efter ett antal år. Helt okej utställning.

Sedan gick vi runt och shoppade secondhand, eller snarare jag shoppade som en tok. Det är verkligen det roligaste jag vet, näst efter att dansa på krogen. ;) Jag handlade på Emmaus, Stockholms Stadsmisson och Lisa Larsson, alla rekomenderas hur varmt som hellst. Jag ska ha på mig lite av det imorron, så då får ni väll se.

Solen sken och var mysig och vi fikade på Café String.

Jag hoppas min älskade Lihn är gladare nu än hon var då.

Puss och hej.


I am the passanger

image91
Dagens Outfit.

Jag orkar inte mer, jag vill bli klar med det satans körkortet. Jag har pluggat hur mycket teori som hellst. Jag blir aldrig klar. Det blir förhoppningsvis halkbana nästa vecka och teoriprov såsmåningom. JAG VILL HA KÖRKORT DENNA SOMMAR! PUNKT.

I am the passenger
And I ride and I ride
I ride through the citys backside
I see the stars come out of the sky
Yeah, theyre bright in a hollow sky
You know it looks so good tonight
I am the passenger

Ur: The passenger- Iggy Pop

Jag följer inga regler. Jag blandar prickar och ränder.

image90

Foto: Annika
En gång i tiden har jag sytt denna kjol, alldeles själv. Stolt.


I'm a Barbie girl, in a Barbie world.

Tjoho.
Idag har det varit skoldag och Bettis gav mig ett par oranga leggings som hon köpt i Manchester. De kändes väldigt rätt, där träffade du mitt i prick! :) Jag ska spara dem åt en speciell skiva jag ska på senare i vår.

Hela eftermiddagen ägnade jag åt att fota i studion. Faktum är att jag fotat en Barbie med massor av kläder utspridda omkring sig. Denna bild ska vara en symbol för mig och mitt stora intresse av kläder, så man skulle fota en bild som sa något om en själv. Enligt mig själv är jag inte särskillt lik en Barbie, det var kläderna som var huvudsymbolen och hon symboliserar mer en människa. Fotot ska sedan skrivas ut på fotopapper eller vad det nu kallas. Det verkade som om folk i alla fall gillade min något udda och konstiga idé. Den bara ploppade upp i huvudet, tror inte jag sett någon innan göra nått sådant i alla fall. Hehe.

Efter plugget satt jag hemma hos Bettis med henne och Annika och fikade. Mys.

Nu ska jag käka sallad ifrån pizzarian och plugga körkortsteori. Heeeee heee heeeeh. :(

Kommer nog en dagens outfit såsmåningom.

Puss

image89
Foto: Face Hunter

Snygg stil som tusan! Hon har typ en sådan jacka som jag har, fast hon kavlar upp den.

Oasis - Songbird



En gammal favoritlåt. Underbar.

Vill tipsa om lite bra film jag sett i helgen:
* Factory Girl
* The Banger Sisters

Båda väldigt bra, fast på olika sätt.

A nightowl, that's what I am

Hej alla nattugglor! Tänkte visa lite outfits ifrån veckan som gått. Klänningen köpte jag på Beyond Retro förra helgen. Den är längre än de klänningar som jag brukar ha, men jag blev väldigt förtjust i den i alla fall. Vad tycks?
På den lilla bilden så har vi de nya brallorna. Vad sorten kallas kommer jag inte ihåg, men stora är de i alla fall. Inte så vanligt på mig, men som alla vet är jag ombytlig och tycker om att testa allt. Me like.
image86
image87

Hello Babycakes

Tjenamors. Idag är det söndag och den har jag ägnat till att övningsköra i stan med pappa. På vägen hem smet vi in på det nya Stinsen och kollade in hur det ser ut nuförtiden. Jag tycker det blivit riktigt fint och vi fikade på Waynes. Måste säga att latten var ganska blaskig, det var ju i princip bara varm mjölk. När jag beställt kaffe vill jag ju att det ska smaka lite kaffe i alla fall. Jaja, det är väll så den svenska latten är nuförtiden. Fast inte på String. :)

Väl hemma har jag städat och plockat in alla kläder som tycks flyga ut ur min garderob hela tiden.

Igår var jag duktig och bakade en chokladkaka. Det är faktiskt viktväktarrecept, så lite nyttigt var det ju i alla fall. Hoho. Min mamma viktväktar surru. Jag kan ju då passa på och stoppa i mig nyttigare mat. :)
image79

Lite kul kan det ju vara och bjussa på lite bilder på vad jag köpt på senaste med tanke på att detta är väll någon slags modeblogg. Här är två par skor som jag köpte på rean på Wedins.
image80
image81
Inte världens vackraste bilder kanske, men man tager vad man haver.

Bilder ifrån skivan i onsdags.

image73
Jag, Bettis och Annika var hemma hos B och förkrökade och fixade oss. Posera framför kameran är alltid kul.
image74
På tåget påväg dit. Oj vad nöjd jag är med lockarna såhär i efterhand. Der ser ju nästan ut som jag lockat dem. Frisyren är iaf lik Mimis.
image75
Annika och jag. Där ser man min outfit ganska bra. Bakom är några av de killar som inte vågade komma upp och dansa. Fegisar!
image76
Jag, Jossi, Bettis och Camilla
image77
Jag och B dansade som galna när vissa speciella låtar spelades.
image78
Tjej vi träffade där. Verkade superhärlig.

Ps. Vad alla skulle föreställa:
Jag: Mimi i Rent
Annika: Julia Roberts i Pretty woman
Bettis: Julia roberts kompis i Pretty woman
Camilla: En blandning av massor, bland annat Ipren-killen.
Jossi: En av tjejerna i Charlie's angels.
Fatima (tror att hon hette så): tjej i Aladdin

God morgon.

Inget inlägg igår eftersom jag var helt otroligt trött. Skivan var rolig och det var bra drag ett tag, men jag tycker att det var många fegisar som inte dansade utan satt och hängde vid borden och såg sura ut.

Om du är en av dessa undrar jag: Vad är det för mening med att gå på en skiva och sitta där tillsammans med din partner och göra precis ingenting och se allmänt sur ut? Varför stannar ni inte hemma och har mysig hemmakväll eller nått om ni ändå inte har roligt där?

Bilder kommer, jag lovar (även om bilderna inte blev så heltjusiga).

Jag lärde känna Annika och Camilla riktigt bra, vilket var skoj och kom hem lite inna tre. Alltså var jag smått trött på torsdagen och jag somnade nästan direkt när jag kom hem.

Idag är det fredag och Berthine och Denise är i Manchester (lyckosar). Jag hoppas att det är någon som vill hitta på något med mig ikväll.

Seasons of love


långt intro, men underbar låt med fin  text.

Rent



Out tonight. Mimi som sjunger. Min favoritlåt i filmen. Så känner jag när jag ska ut och festa.

image70

Mimi är tjejen i blått, för de som inte vet det. Kommer inte köra någon kopia på någon av hennes outfits och kommer verkligen inte klä mig som strippa som hon är. Men det blir ganska bohemiskt och så ska jag fluffa till mitt hår. Håret ska nog inte bli något problem efetrsom jag redan har stort och lite lockigt hår i grunden.

Jag är så taggad.

Going out.

God kväll.

Nu har jag äntligen bestämt mig för vilken filmklassiker jag ska vara på skivan imorron. Jag ska klä ut mig till Mimi i Rent. Vad tycks? Det lär ju inte va så vanligt i alla fall. Kändes ju smått trist att vara typ Sandy i Grease eller nått eftersom det säkert kommer att finnas tio kopior.

Kommer väll antagligen bilder senare på mig och de andra.

puss

Friendship

image69
Mina älskade vänner Emelie och Claudia. Ni gör mig så glad varenda dag. Nu lyser verkligen upp min tillvaro. <3

Claudia

image68
Sötaste Claudia i sin ljusgröna utstyrsel. Nice :)

Inspiration

image67 
Foto: Face Hunter
Cool stil. Det ser ut som om hon har en sjöstjärna på huvudet. :)

Lunchdags.

image66
Erika som modell när jag fotade på fotogarfisk bild. Jag blev riktigt nöjd med denna.

Nu sitter jag och slösar bort första lunchblocket tills de andra kommer och vi ska käka. Igår natt var det svårt att somna. Jag förvrider mitt dygn katastrofalt under helgerna. Om man går upp vid tolv är det ju svårt att lägga sig klockan tio om man säger så. Jag är så van vid det egentligen att när jag var i Chicago under höstlovet så kände jag inget särskilt när man vred sju timmar eller vad det var, medans mina föräldrar blev förstörda. Jag har nog ständig jetlag. Men idag är jag glad ändå.

Första lektionen var drama och det var som vanligt kul. Bra start på dagen, för man kommer igång. Annars sover jag igenom första lektionen i princip.

Ikväll är det fotbollsträning och på onsdag är det som sagt skiva.

Måste tillägga ett tips! :
Andra avenyn som går på SVT är jättebra. Jag vet flera som inte tycker om den, men jag är helt fast. "Såpan" som man nog kan kalla den, innehåller mycket bra musik och mycket fina kläder. Även bra drama enligt min åsikt, ej överdrivet som Våra bästa år eller dylikt. Andra avenyn måste ses. Den handlar om ungomar i Göteborg och det är massor av trassel som lika gärna skulle kunna hända (och händer) i verkligheten. Alla gamla avsnitt går att se på SVT's hemsida www.svt.se klicka på play för att få upp rutan.

puss på dig.

Dagens låt: AC/DC - You Shook Me All Night Long


En gammal favorit som är himla härlig.
Rock'n'Roll, oh yes!

Leva livet, nu ska jag leva livet.

image63

image64
Bilder ifrån SOUP på Riddarkällaren för två veckor sedan. Jag och Jossi.

Åh, vad man är tjusig när man är full och dansar järnet, oooohjaaa. ;) Men det bjuder jag på för att jag hade himmlans roligt och för att jag tycker om min outfit.


Idag var jag och fixade med larmet på mina leggings. De var i alla fall trevliga och jag blev inte anklagad för att ha stulit dem. Skönt. Nu var jag för andra dagen i rad och strosade runt på Södermalm. Det kan man ju ana vart det leder till. För de som inte vet, så vad som händer är att Maria strosar in i något underbar second hand-affär. Denna gången, som många andra, var det Beyond Retro. Efter cirka en timme av tittande och petande och med lyriska ögon så gar Maria ut därifrån med en klänning. Den är lila och har svarta ränder. Dagens behov av second hand var mättat. Lycklig kunde jag strosa hemåt genom Söder i solen. Jag tror att Söder är mitt Mekka.

När jag skulle åka hem så gick det inte alls bra. På grund av brand i Sollentuna stannade tåget vid Ulriksdal, där man skulle fortsätta med ersättningsbuss. Problemet är var att det inte kom någon på väldigt lång tid och det var väldigt mycket människor som skulle hem. Det kom bara direktbussar till Märsta och jag går ju av i Norrviken, så Märsta är väldigt på tok för långt, det är ju mycket längre ifrån mig än Ulriksdal är.

Dock var det ganska skoj, för man fick se hur folk reagerade på olika konstiga sätt. En del ojade sig något helt otroligt och en del skällde som hundar. Jag var dock lugn eftersom jag egentligen inte hade bråttom, det var bara min hunger som talade. Allt slutade med att det kom en buss och jag åkte med den en station, för pappa hade redan åkt för att hämta mig så att jag kom hem någon gång.

Slutet gott, allting gott.


Never too small for fashion

image60
Foto: Wak

Vilket unerbart foto säger jag bara. Små grabbar kan också ha coola stilar.
+ Sjalar och scarfar är något av det bästa jag vet.

Pipet uteblev + snack om affärer

God kväll eller kanske god natt, i alla fall snart.

Kvällen spenderade jag på Söder. Strosade runt i både second hand och vanliga affärer. Jag lyckades som vanligt plocka på mig massor och fick med en hel hög hem. Så går det när Maria är i farten.

Nöjd är jag i alla fall. Förutom en grej som störde mig fruktansvärt mycket. När jag kom hem märkte jag att en sån där larmgrej sitter kvar i nya tajtsen för att de glömt ta bort den. Jag begriper verkligen inte varför det inte pep när jag gick ut ur äffären. Nu måste jag ta och pallra mig tillbaka dit. Tungt. Det kommer säkert pipa som bara den när jag ska gå in i affären igen. Pinsamt.
 
Kläderna får ni se den dag då jag väljer att ha dem på mig, då jag tar outfitbild i alla fall flera dagar i veckan.
Skulle ju inte något vidare spännande om jag som så många andra plåtar allt jag köpt hängandes på galjar, ånej, de kommer den dag jag känner för dem. Sedan är det viktigt med helhet till en hel outfit. Att plåta dem ensamma gör dem inte rättvisa.

Himmelens vad jag är trött på fredagkväll. Det är verkligen inte bästa kvällen i veckan, den platsen har lördagskvällen. Jag behöver sömn, snaaark.

Fast jag funderar på att kolla på Darjeeling limited, började se på den innan och den varkade bra. Plus att jag har godis på mitt rum.

pusspuss

ps. Affärer jag tycker om, som jag var i idag:
* Emmaus (bra second hand, ligger på Götgatsbacken)

* Stockholms Stadsmission vid Nytorget(secand hand, helt underbart, både relativt billiga och roliga plagg. Fast second hand är nästan aldrig jättebilligt, det är bara något ovetande tror iaf finns det inte så mycket av den varan i innerstan. Jag borde åka ut på landet och shoppa second hand, det skulle nog vara livet det.)

*Blammo (Götgatsbacken. Där köper jag de flesta av mina strumpor. De som känner mig väl vet att jag tycker mycket öm strumpor och att jag vill ha dem med mycket färg och mönster. Jag har även alltid strumpor över strumpbyxorna och viker bak kanterna så att de inte syns och korvar ned dem lite. Vad tycker du, snyggt eller inte? Det är min grej iaf. Inte mycket man lyckas vara ensam om dessa tider.

Andra:
* Monki (jo jag var faktiskt där, det är en konstig affär för när jag först går in så ser allt så himla ballt ut, men det slutar aldrig med att jag vill ha något. Det måste ha med att göra att allt som verkligen är snyggt och jag vill ha är dyrt. Det mesta går att hitta motsvarande second hand om man är lite bra på det och vet var man ska leta. Det är jag. :) Idag hittade jag dock en enkel svart kjol för en hundring. Då blev jag glad. den fanns i orange också, men det kändes lite väl starkt. Har så starka förger och mönster annars, så den skulle bli helt omöjlig att matcha.

* Gina tricot (Detta är egentligen verkligen min hataffär. Jag avskyr hur de härmar alla andra märken och att det står Gina tricot på allt och att det är dålig kvalitet. DOCK såg jag ett par underbara byxor och jag var bara tvungen att ha dem. En viktig detalj var också att deras märke inte stod någonstans. Billiga var de också. Plockade med ett par legging när jag ändå var i farten. Det var de larmet var kvar på. Hatet till Gina kom då snabbt som en blixt tillbaka.

Jag kan ju snacka om alla de andra affärerna jag också brukar gå i någon annan gång, annars får jag väll sitta här hela natten.

Inspiration

image57

Det är inte bara jag som vågar ha på sig sprickiga strumpisar. Denna brud har svarta med vita prickar. Mina är motsatsen, vita med svarta prickar. Fick höra att det såg ut som att jag hade komönster, men det är bara nice.

image58
Helt gorgeous klänning. Jag vill ha den. Ballt med orange hår tycker jag.

image59
Kolla tightsen. Helt underbara. Ge mig!

Friday I'm in love

image55
Fotograf: Erika
Jacka: Helly-Hansen som pappa hade när han var ung. Nu har jag lånat den och betraktar den som min, till pappas förtret.

God morgon!
Idag är det fredag och det är dimmigt ute. Hela förmiddagen består av Fotografisk Bild och denna bild är ifrån denna lektion när jag agerar modell. På eftermiddagen ska jag ha Drama och Engelska B. En estetisk dag, och eftersom det är så kul så känns den slappig.

Ikväll blir det till att stanna hemma tror jag. Ska antingen spela cup eller jobba imorron. Jag borde verkligen studera körkortsteori, men det känns inte allt för roligt. Jag ska längta galet mycket till Jossis skiva på onsdag, ska bli jättekul.

Några rader som tilltalar mig, ifrån en låt.

What a beautiful face
I have found in this place
That is circling all round the sun
What a beautiful dream
That could flash on the screen
In a blink of an eye and be gone from me
Soft and sweet
Let me hold it close and keep it here with me

And one day we will die
And our ashes will fly from the aeroplane over the sea
But for now we are young
Let us lay in the sun
And count every beautiful thing we can see

Love to be
In the arms of all I'm keeping here with me

You make me shine, honey.

image53image54
Kläder för idag: scarf: Stockholms Stadsmission, klänning: H&M, tröja: Adidas, skor: Stockholms Stadsmission, strumpbyxor med räfflor: Vila.
Även svart väska som ej är med på bild: Lisa Larsson

Rockig stil

image50
Carro, en tjej jag går fotograftsk bild med.

Ge mig ett leende, så skiner jag upp.

image43image44

Häromdan i fotosalen.

Today I like Mickey & Minnie Mouse

image41image42
Dagens outfit: Scarf: H&M T-shirt: Beyond Retro Blå leggings: Lindex Väska: Det var den jag även hade igår, köpt i Tunisien.

Synd att inte baksidan av håret kom med. Har inte haft det så innan, så det kändes nytt, brukar annars ofta ha stramare knut än idag.

Idag har jag varit i skolan, haft körlektion och besökt Attunda Tingsrätt med Samhällskunskap B.
Solen har varit glödande och det känns som vår. Förvånar mig inte om det snöar imorron eller nått.

Nu är jag trött och ska lägga mig. Sussa sött!

Inspiration

image39
Foto: Stockholm Streetstyle
åhå snygg stil! :)

image40
Foto: http://www.garancedore.fr

Underbart söt kjol!


Dagens låt: Håkan Hellström - För en lång lång tid



Nu är klockan sent och jag är trött.

Idag har jag lyckats skapa ihop lite fler läsare. kul kul.



Du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
i ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

För en lång lång tid...

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Varför vi måste vi såra varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid...



God natt!

Och lyckönskningar till Joakim imorron på talangjakten!

Sötaste Håkan har stil.

image37

image36
Foton: Andreas Johansson

Hittade precis de här urfina bilderna på Håkan Hellström. Nog är han gullig alltid.

Members only

image33image34

Dagens outfit - Jacka: Members Only köpt på Beyond Retro kjol: Stockholms Stadsmission
Tillbehör (ej på bild) : Orange/röd stor väska ifrån Tunisien.

I just need to be a clown sometimes.

image30image32

Gårdagens outfit - Jag körde lite på clowntema som är poppis i alla modemagasin nu.
Sjal: Stockholm Stadsmission T-shirt: H&M Shorts: JC Prickiga strumpbyxor: H&M Väska: Snodd av Mamma.

Bloggen har varit nedlagd några dagar, så det har inte gått att skriva några inlägg, men nu är allt igång igen. Söndagen var en enda slappig dag och igår var det skola och träning. Nu är jag i skolan och har fotografisk bild.

Håkans nya skiva För sent för Edelweiss var föressten helt jädra underbar. Jag har knarkat hans låtar de senaste dagarna. Hans musik passar verkligen mig. Han ligger nu mig närmast om hjärtat tillsammans med Lars Winnerbäck. <3

Ikväll kommer nog några inspirationsbilder.

puss på dig.

RSS 2.0