Stan har feber ikväll.

Helgen har varit en riktig partyhelg och jag är sliten. Dock har jag haft det otroligt skoj.
Vi har hunnit med en massa. På fredagen var vi först på Wollmars, sen H62 där Klubb Atombomb var och sedan Marie Laveau som Björn fixade in oss på. På lördagen var vi först på Nivå 22 och förade och sen på Ace.

Andra roliga grejer var att Jonathan ifrån Ö-vik var nere i Stockholm och hälsade på och att jag träffade Magnus W som jag inte sett på hur länge som hellst.


Mimmi, Jonathan, jag och Rebecka.

Sofia och jag

Jag och Jonathan

Reb <3

Jag och Björn


De flesta är Rebeckas bilder.


Strö lite socker på mig.


Klänning och leggings: Gina Tricot, tygpåse: Indiska, skor: Din sko.

Det här går inte att tröttna på.


<3

Gästoutfit: Claudia.


Lady GaGa ft. Akon & Colby O - Just Dance


Det här är inte precis sådan musik som jag lyssnar på särskilt mycket, men ey den är jädrigt fin att dansa till på krogen.

Just dance.


Rebeckas bild.

En galen lördagsnatt på Wollmars, Huset och hos Patrick.

They are around you and they want to rule your life.

Tjollahopp. Jag har segat mig och inte orkat lägga in bilder i datorn. Sommarupphållet på otfitbilder är nu slut.


Tröja: H&M Byxor: Gina Tricot

Glimtar ifrån gårdagen.


Jag och Rebecka.

Jag och Patrick.

Foton: Rebeckas

Nattsudda

Jag är sådär lite halvförstörd på grund av att min sömncykel rubbats totalt. Igår morse gick jag upp halv fem. På grund av allt knas i natt så kom jag inte i säng förrän halv åtta nästa morgon. Nu har jag sovit till klockan fem på eftermiddagen. Hängde med NFH hela natten. Var på Wollmars, Nivå 22 och Klubb Gås. Natten var galen, som vanligt.


You're my only star.



Tygskor: H&M

Nu är jag hemma igen. Jag har haft några helt fantasktiska dagar på TEJP. Åh, vad jag är glad att jag åkte. Det här var betydligt större än Winnerbäck, och det betyder mycket.

Idag började jag jobba igen. Jag ska jobba denna vecka, sen börjar ju skolan. Mitt schema är underbart slappigt.

I need inspiration, not just another nagotiation.


"I need inspiration, not just another negotiation."

"I've been looking for someone to shed some light. Not just somebody to get me through the night."

Ta er tid och lyssna på den här låten nu när jag är borta. Den kan låta lite halvtöntig och mesig i början om man inte gillar sådan musik. Men lägg uppmärksamheten på texten, jag tycker att den är har några meningar här och där som är otroligt bra. Kanske för att jag kan känna igen mig i dem, jag vet inte. Ha det gött.

När andra åker way out west åker jag way up north till Ö-vik.




Flugor som ska bli endast rosetter: Myrorna

Halv sju på morgonen går mitt tåg ifrån Stockholm C imorgon. Tänkte gå upp halv fem eftersom jag behöver tid på morgonen och jag ska även ta pendeln in. Jag ska way up north, till Örnsköldsvik. Där ska jag på TEJP, ett kristet läger. Det tar väldigt lång tid att ta sig dit, fast det är värt det. Förra året hade jag iaf väldans kul där. :) Jag kommer hem igen på söndag och det är jag börjar uppdatera igen.

En till tröja till min samling av randiga tröjor.


T-shirt: H&M

Igår var jag först på Wollmars och sen på Nivå 22 med några gulliga människor. Det var inget röj precis, men det var lixom trevligt och mysigt endå. Schemat är nu fullspäckat den närmsta tiden och det är nu 11 dagar kvar tills jag kan gå ut igen. Jag kommer sakna mina nyfunna vänner otroligt mycket.

Kokosnöt


Far jag kan inte få upp min kokosnöt av Povel Ramel.
Jag älskade denna låt när jag var liten och gör det nog ännu. En bra film har de gjort till den också. :)

Dancing all night long.


Klänning: WON HUNDRED for Monki.

Dancing queens

Jag och Rebecka.


Det var en fin kväll/natt igår. En massa flängandes mellan ställen. Först Huset sen After och sen Tempel. Till sist hamnade vi hemma hos Rash där vi fyllekäkade och sov.

Det var rätt många ifrån NFH på huset, så det var skoj. Jag och Rebecka flippade inne på After och dansade även om det inte finns något dansgolv där, utan vi stod mellan borden och baren. Vi trodde att vi skulle bli utslängda när vakterna kom, men de var bara uppmuntrande mot oss. Riktigt skoj, jag och Rebecka äger på att dansa och röja, haha.


Vill inte leva med tungan hängades utanför och tycka synd om mig själv.

Nu är jag tillbaka igen. Det har varit helt underbart väder de senaste dagarna och jag har väll lyckats bli någon nyans brunare, tihi. Badat mycket har jag gjort. Jag har även varit i Helsingör och så har jag kollat på Eva Rydberg på Fredriksdalsteatern, precis som varje år. Höll på att skratta ihjäl mig inder Balladen om skelögda Elin.

Jag är nästan frisk och allt är gött för jag ska ut ikväll. Det är efterlängtat efter att ha tagit det lugnt hela veckan.

RSS 2.0