Inspiration

image194 image195
image196image197
Foton: Face Hunter
Här har jag valt ut mina favoritbilder ifrån Face Hunters besök i Stockholm. Snygga outfits va!? Kolla in alla fina outfits vetja. Det är gott om dem.

Idag var jag iväg och tog fästingsprutan. Det gick snabbt och bra. Skönt att det är över, nu är det fem år till nästa.

Smashing Pumpkins - Tarantula


Denna låt har jag lyssnat på i massor idag. Vackert:
I want to be there when you're happy
I want to love you when you're sad

Det är en värmebölja som har kommit. NICE! Ikväll ska jag, Lihn och Sophie dra ut och mysa i Tanto. Vi har inte hängt där sen förra sommaren så det ska bli härligt. Vi får hoppas att det är mycket folk ute nu när det är så fint väder. Även om det inte blev någon krog nu i helgen, så känns det riktigt peppat nu. Jag blir så deppad när det inte händer något en helgkväll, så jag blev glad igen när det här planerades. Denna text ifrån låten passar mig:
I don't want to be alone
Oh I don't want to be alone
I don't want to be alone at all

I alla fall inte på helgen, då ska det hända saker hela tiden.

Imorgon ska jag ta fästingspruta eftersom det var tre år sedan jag tog den senaste. Jag är nervös. Jag har verkligen fobt för sprutor. Det har hänt att jag till och med svimmat efter att jag tagit en. Jag klarar knappt ens att se en spruta på tv. AAAAhhhh. Men jag överlever nog. :P Man kan ju undra hur det ska gå för mig sedan om jag ska gå sjuksköteskeutbildning senare som jag har börjat fundera över att göra. Hade nämnligen tänkt att jobba som barnmorksa på en ungdomsmottagning och då måste man ju utbilda sig till sjuksköterska först.

Måste även kommentera att jag är besviken över att sjuksköteskestrejken nästan inte ledde någon vart. De förtjänar verkligen mer för det ansvarsfulla och ansträngande arbete de utför. Jag blir så förbannad när jag tänker på att outbildade människor som inte har ett arbete som egentligen inte är viktigt på samma sätt ska gå och ha betydligt högre löner. Lönen har faktiskt fått mig att fundera om jag verkligen är inne på rätt spår nu, men det är nog viktigare att jag håller på med något som är betydelsefullt och som verkligen ger mig något och som jag kan trivas med.

Men ännu har jag ett år kvar att fundera över mitt stora val, så vi får se. Känner att jag vandrat rätt mycket mellan olika ämnen i den här texten, men vad gör det? Hoppas du förstår vad jag vill få fram.

Clowninspirerad outfit

Igår körde jag en repris på en outfit jag gillar. Denna:

image193
Fast med en röd väska och rosett i håret.

Lite kläder piggar alltid upp tillvaron.

Hej. Jag vet att det har varit lite segt på outfit-fronten. Men det har bara blivit så att jag inte blivit fotad. Jag får skärpa mig lite. :P

Här har vi i alla fall lite nyinförskaffade saker, som du kan få inspiration av om du har lust eller så.

image186
Skor ifrån Stadsmissionen vid Nytorget. De var inte ett dugg billiga, även om de var second hand (DET SKA VARA BILLIGT, I ALLA FALL PÅ STADSMISSIONEN OCH MYRORNA!). Ibland kostar även det skjortan, men jag blev förälskad i dem, så vad ska en stackars flicka göra? :P

image187
De första är leggings ifrån Lindex. Har länge velat ha sånna mörkoragna. De två andra är superlånga strumpor ifrån H&M. Drar man upp de blå ser de precis ut som mina forbollsstrumpor. Men jag ska ha dem korviga vid vaderna var det tänkt.

image188
Jag är inte sådan som visar upp här vad jag köper för underkläder i vanliga fall. Det är lixom lite privat. Men jag ska göra ett undantag och det är för detta underbara mönster som är på dem. Jag som inte ens tycker ett om rosa tycker att detta mönster är ljuvligt. Finns på Lindex.

image189
Tröja ifrån Stadsmissionen. Du kanske märkt att jag har blivit helt fanatisk i randiga tröjor, speciellt röd-vita (detta är den fjärde inköpta inom en ganska kort tid.)

image192
Mera ränder. :) grå-vit t-shirt ifrån H&M.

Det är det här som är sommaren och livet.

Hej. Det är mycket som hänt i helgen. I fredags var det fest hos Annika. Det va himlans skoj, men även lite knasigt och kaotiskt ett tag. Det var mycket roliga människor där i alla fall. Sedan på löragen var det Sigtuna som gällde och vi satt ute och grillade och chilldrack hemma hos Ankan och sen hos Torsken. Det var nice. Måste även säga att det är ganska så kul att spela fotboll när man druckit, även om jag hade ganska bra koll på bollen i alla fall. Söndagen ägnades åt att vila ut sig och att kolla på fotbollsmatchen laget spelade. Jag kunde inte vara med själv eftersom jag fortfarande är nedrans förkyld. Det var nog allt i korta drag.

Lite olika bilder ifrån helgen:


Det är typ små vita prickar på vissa av bilderna. Jag begriper dem ej, korten har inte det på datorn. Jaja, det kanske fixar sig, så där magiskt bara.

Fredag fredag fredag fredag!


The Magnetics Fields - Luckiest Guy On The Lower East Side

Hörde denna låt för första gången på bloggen Olfa ( en härlig blogg) för ett tag sedan. Fastnade för den. Den är helt enkelt skööön.

Enjoy.

Feeeest!

Hej.

Min hals mördar mig just precis nu.

Vill bara säga att Family Guy rockar och att imorron är det hemmafest som gäller. :) Jag är redan taggad.

<3

Outfit och gästoutfit på Claudia

image169
image170
image171

I detta ögonblick.

Hej.

Jag är sjuk och jag orkar ingenting. Ändå har jag massvis att göra. Har varit ute och fotat till mitt fotoreportage tidigare idag och haft en testuppkörning för en annan lärare än Athir. Uppkörningsdatum är bestämt, men det är hemligstämlat. :P

Hela kvällen ska jag ägna åt ett geografiarbete som ska in innan tolv. Jag orkaaaar inte med det här. Jag vill ha sommarlov nu! Eller helst bara få ligga och gosa med mitt täcke i min underbara säng. Men nänä.

Älskade kläder.

Hej på er alla söndagströtta människor. Jag tänkte bjuda på lite bilder av mina senaste inköp + lite annat.

image163
Mintgrön tröja med turistälgar på. De syns tyvärr ej så bra på bilden. Älgtröjan är ifrån Myrorna.

image164
Dessa har ni säkert sett på mig förut. Chinos ifrån Gina Tricot.

image165
Jag är väldigt förtjust i strumpor och har varit det ett par år. Jag bär ofta strumpor i alla möjliga färger och mönster. Kul med den strump-trend som håller på nu och jag kan äntligen få se utstickande strumpor på någon annan än mig själv. Dessa är ifrån Cheapo. Skorna är ifrån H&M.

image166
Väskan är mammas gamla som hon tänkte slänga. Som tur var lyckades jag rädda denna skatt.

image167
Mina första röda tygskor. Köptes i fredags på Wedins.

image168
Kappa som jag köpte i onsdags på Myrorna. Me like. Fast den sticker ut rätt mycket.

80-tals skiva på Café Umbra.

image154
Kvällens outfit
T-shirt: Beyond Retro Hängslen: Topman Kjol: Monki Väska: H&M Strumpbyxor: Fått av Bettis som hon köpt i Manchester på Primark.

         
 Bettis outfit

    

Det var som vanligt både en kaotisk och rolig kväll. Detta var första skivan jag gått på som är med Rudbeck. Måste säga att det känns ganska konstigt att festa tillsammans med de man går i skolan med. Visst brukar man träffa folk här och där på olika krogar, men nu var det ju så samlat. Folk är så annorlunda när de går ut. Men jag antar att jag också är det.

Det var mycket drag, även om det slutade lite väl tidigt. Jag är ju van vid att det är röj ända till sista låten klockan tre. Alla drog hem klockan två någon gång här. Men skoj var det och det fanns en Carola-fläkt. Det användes flitigt. :) Det är möjligt att jag var lite väl borta i slutet, men strunt samma. Vi drog till Donken och åt. ÅÅÅÅ vad gott med pommes. Haha. Jag tjatade om att ja ville ha det typ jättelänge.

Jag var jättetrött när vi satt inne på Donken och väntade på bussen, så jag la ned huvudet på nått. Sen när jag reste mig upp så hade jag ett märke i pannan av att jag legat ned som såg ut som en sträckkod. Det var väldigt skoj tydligen.

På bussen sov jag hela resan. Jag fick veta efteråt att jag lutat mig mot en främmande man. Hahahah. Pinsamt.

Jaja, utekväll är utekväll och då händer konstiga saker.

Någon mer som gjort något kul?

Idag har jag sovit/vilat hela dagen.
Puss

Fredag. Ingen av mina fredagar är lik en annan.

image152
image153 
För några dagar sedan.

Om några timmar blir det party party. Jag ska börja göra mig i ordning snart. Bettis har redan vofflat mitt hår.

Tänkte hälsa lite till mina fina dramakompisar Bea och Malin. De förgyller dramagruppen.

Sen är jag avundsjuk på Patrick. Han är på cirkus nu.

Men jag ska dansa hela natten istället. Puss

I detta ögonblick.

Hej hopp!
Kom hem ifrån träningen för en stund sedan.

Imorgon är det 80-tals skiva som gäller på Café Umbra. Det ska bli nice, det är ju fredag och allt. :) En liten outfit-bild kommer väll antagligen också. Sådant är ju skoj.

Puss


Stress, panik och en grön kappa.

Idag var det teoriprov på vägverket som gällde. Först hade jag körlektion och sedan skulle jag in till stan. Jag lyckades gå förbi där det var och hamna på nästa gata. Där sprang jag runt i regnet och frågade varendanänniska var Vägverket ligger. Ingen hade någon aning. Tiden sinade iväg och jag fick typ panik. Tänk om jag inte hittade dit i tid!? Som tur var lyckades jag komma in på ett ställe med reception och där visste de var det låg. Hon var jättesnäll där, hon såg väll min ångest. Sen kom jag dit alldeles blöt eftersom jag sprungit runt i regnet. Det var ju så lagom kul att ta fotot som jag ska ha på körkortet under många år framåt. Jag var även otroligt nervös eftersom om jag inte skulle klara teorin nu så skulle körkortet bli framskjutet med flera veckor och det känndes inte som om jag skulle kunna allt. Väl inne i salen (vi var försenade tjugo minuter, jag som stressat så för att vara i tid) gick det bra. Eftersom jag gjort massvis av prov på körskolan så kändes inte detta svårare än dem. Det slutade med att jag fick 61 av 65. Man skulle ha 52 för att bli godkänd, så jag hade ju massa marginal. Woooohoooo. Jag blev hur lycklig som helst. Det var som att flera kilon lyfte ifrån mina axlar och jag gick och firade med att gå till Myrorna vid Adolf Fredrik-kyrkan och köpte lite till garderoben. Skaffade bland annat en ursnygg grön kappa. Jag ska nog lägga in en bild imorron eller så. Allt slutade väl. Lättnad.

Nu är det bara testuppkörning och uppkörning kvar. Gulp.

<3


Right here, right now.

Känns inte som om jag gör annat än hänger ute på fotbollsplanen nuförtiden.

Jag har föressten lite pirr i magen. Jag ska skriva ett visst prov imorron.......   :O
Jag ska uppdatera om hur det gick imorron. Jag borde inte skriva detta, det kommer att gå dåligt bara för det. :P

<3

Bilder för dig som gillar kläder och sånt.

Hallå där ute. Jag har en hel del besökare, men det är ingen som kommenterar. Säg vad du tycker om det jag skriver eller visar vetja. :)
image145
Dagens outfit. Scarf köpt idag på H&M.
image146
Bina ben ser ju enormt långa ut på bilden. De är de dock absolut inte, du ser ju själv hur leggingsarna korvar sig i massor vid fötterna. Det blir lite udda bilder när man själv ska fota vad man har på dig, det är lite trist att fota i spegeln tycker jag, så detta är alternativet. De randiga sakerna är ifrån Gina Tricot,
image147
Jag har laddat upp med tygskor inför sommaren. Jag vet att det går åt. Är det inte jobbigt när tyget går sönder inuti och plasten kommer fram? Strumporna går ju söner då. :( Därför köpte jag två par svarta för jag vet att jag kommer att använda dem i sommar. Finns att köpa billigt på H&M. Varför lägga ner massvis av pengar på tygskor när de ändå bara går sönder efter ett tag?
image148
Kassar ifrån Indiska. Jag kunde inte bestämma mig vilken som är snyggast. Som min bloggs namn förtäljer (Fabricbag) så är jag mycket förtjust i tygpåsar. Vilken tycker du är snyggast?

image149
Tröja. Second hand

image150¨
Linne. Second hand. Låg på killavdelningen, men den passar lika fint på mig tycker jag. :)

OH LAURA - RELEASE ME


De flesta har säkert hört denna i en bilreklam. Det var då jag också upptäckte denna. Försök tänka bort bilreklamen och lyssna på låten för vad den är. Lyssna på texten. Den säger mycket till mig.

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

JAG HAR EN ÖRN I MIN FICKA.

image143
image144

Ifrån gårdagen. Helt underbar kväll. Först var jag och såg djungelboken som var jättebra. Den visade olika roller man har i samhället. Det var helt underbara brats-apor. ;) Sen träffade jag Denise och det bar av mot Söder. Först chillade vi lite på Mariatorget, sen var vi på Marie Laveau och drack lite och så. Sen drog vi till H62 och drack mera. Jag fick i mig en hel del igår. :P Sen dansade vi massor. Helt underbart. Jag ääälskar att dansa. Det var ett ganska litet golv, men å andra sidan var det knökigt med folk och massa drag. Det var skoj.

Personalen var jättetrevlig. Först blev jag stämplad i massor. Har en på framsidan av fingrarna också. Vet faktiskt inte varför jag blev det, för Denise blev inte det, men det var väll en kul grej. ^^ Sen när jag skulle gå ut så lyckades jag vandra förbi jackorna å det och upp för trappan ut och fråga vakten var man hittar jackorna. Han tyckte det var ganska komiskt. Sen lämnade jag in min nummerbricka fast jackan hängde inte på det nummret. Det var inget poblem att få den och han undrade om jag såg om det var min. Jag hade skinjacka och jag tyckte att den var väll min, men jag var lixom inte helt säker sådär borta som man är på fyllan. Men så kommer jag få att jag har en öööörn in min jackficka. Det är ett genomskinligt örnhuvud jag har på min garagenyckel. Så då kunde jag glatt vandra vidare upp och vakten frågade leende om jag kunde hitta min jacka.  Jag misstänker att jag är rätt rolig att träffa på fyllan, för jag gör och säger massa knäppa saker.

Sen mumsade jag på pommes på bussen hem och jag tror att jag somnade någon stans på vägen, för Denise väckte mig och sa att jag skulle gå av. Sen vinglade jag mig hem på cykeln upp i Viby. Det var inte få buskar jag höll på att åka in i. Jag lyckades dock klara mig oskadd.

Baksmällan sitter i. Någon mer som gjorde nått skojigt eller knäppt igår? :)

Puss

DANCE WITH ME

Hej

Det verkar bli H62 som häller ikväll. Ligger på Söder och har aldrig varit där förut, men det blir säkert toppen!

Kom dit ni som läser detta också. Så kan vi dansa hela natten.

partyparty.....


IBLAND SKER DET MIRAKEL.

Åh, måste bara såga en rolig sak:

Som ni kanske anat eller vet så har jag i princip alltid strumpbyxor eller leggings på mig. Men då och då händer det faktiskt att jag sätter på mig ett par byxor. Varje gång jag har det, jag menar varje, så är det någon som kommenterar (olika personer varje gång):

- OJ, HAR DU BYXOR PÅ DIG!!? (och ser förvånad ut i ansiktet)

Haha. Ja vissa dagar sker mirakel och jag kan få för mig att sätta på mig ett par byxor. ^^

Ps. Jag har jeans på mig idag. :O

THEATRE IS AMAZING

image142

Idag efter skolan ska jag iväg och kolla på Djungelboken På Stadsteatern med draman. Ska bli ofantligt kul. Det är flera i min dramagrupp som säger att de aldrig har varit på teater. Är det många människor där ute som aldrig har det? För mig känns det bara helt otroligt eftersom jag går på teater i alla fall minst tre-fyra gånger om året. Jag tycker att det är helt fantastiskt och jag är förvånad att folk inte änns gått på det med skolan under grundskolan. Min klass var i alla fall iväg ett flertal gånger. Gå inte miste om detta fantastiska fenomen!

Sedan tycker jag att det är ganska konstigt att fråga varför det inte är så bra att komma försent. Kanske för att det stör om folk ska tränga sig in och gå förbi alla stolar så att massor får resa sig upp!!?? Dum fråga.

Efter teatern är det utgång som gäller med Denise. Det är inte bestämt var vi ska ännu, så det lär ju bli en överraskning. JAG ÄR SÅ OTROLIGT TAGGAD INFÖR KVÄLLEN! Både teater och krogen. Hur bra kan det bli? :)

Någon mer som ska hitta på något kul ikväll?

Puss på er sötnosar!

Inspiration

image140image141
Foton: Face Hunter

Bild 1: Vilken sötis med jättesnygga kläder. :)
Bild 2: Snyggt. Det där skulle jag lugnt kunna ha på mig.

Dagens outfit

   

De röda leggingsarna är nya. De ger lite färg på tillvaron.

Ute på hal is. Fast is kanske det inte var direkt.

image136
Ej dagens outfit, untan en för två veckor sedan som jag ej visat.

Halkbanan avklarad. Det var hur kul som helst. Inte så farligt som man kan tro att det är. En rolig grej var att man fick  sitta i en bil som snurrade så att man att upp och ned. Det knäppa var att jag  jag fick värsta skrattattcken av att åka runt sådär så jag asgarvade under hela varvet. Det var jag och sju killar som hade kursen och de tyckte nog att jag var lite knäpp som hade så roligt åt det där.

Massor av skoj fick man göra iaf. Nu ska jag relativt  snart äta lunch. :)

I detta ögonblick.

image134
En liten del av dagens outfit.

Det är massor som händer nu. Skola skola bilkörning skola skola bilkörning och åter bilkörning. Idag hade jag körlektion och det gick riktigt bra. Körkort närmar sig. Halkkörningen är imorron och det ska bli superkul. Jag ska testa allt, om det inte är sjukt läskigt.

I eftermiddags fick jag lite tid över innan körlektionen och jag smet in och fyndade på Twilfit i Sollentuna C som hade utförsäljning.

Sen vill jag rekomendera Brämhults Jordgubb-Lime juice. Ljuvligt god, bör testas!

Nattinatti!

Do You Love Me? (Now That I Can Dance)


Hittade denna video med Pingu-dans. För övrigt tycker jag att denna låt är helfestlig. Det är bara att rocka loss. :)

This is it.

image133
Hej hopp! Såhär blev det med rosetten i håret som jag gjort om ifrån en fluga, köpt på Myrorna för 15 kr. Vad tycks?

Här och nu.

Hej.

Det har varit långhelg och jag borde vara helt utvilad, men istället känner jag mig stressad. Massor av skolarbete kom jag plötsligt på att jag måste göra. Åh, jag längtar redan till nästa helg. Fatta att det bara är en månad till sommarlovet. Känns konstigt, tiden flyger iväg.

<3


Lars Winnerbäck - Dom tomma stegen



Jag sitter och pluggar, så jag har inte så mycket tid till att blogga, så ni kan ju lyssna lite på denna artist som jag verkligen älskar. Det var ganska många som trodde att jag skulle bombardera denna blogg med Winnerbäck, men det har jag faktiskt inte gjort. Detta är första gången han är med. Han skriver helt underbara låtar. Jag tycker så mycket om honom att jag har en stor bild av honom på väggen i mitt rum. ^^

Enjoy.

I want to have a bow in my hair.

image131
image132
Foton: Stockholm Street Style

Bild ett: Ååh. snyggt med rosett! ska jag nog härma lite och sätta en rosett i håret jag med. Har funderat på det ett tag och köpte en fluga på Myrorna här om dagen, som jag ska göra om till ett hårspänne. Kärleken till rött läppstift håller även i sig. Jag har det nästan hela tiden. :)

Bild två: Snygg tröja och snygga skor (jag har precis likadana Vans :P ) Jag hade dock kavlat upp ärmarna på t-shirten litegranna.


Matchen gick väll inte sådär super målmässigt, men vi kämpade på tiden ut i alla fall. Jag är nöjd med min egen insats i alla fall. Dock har jag en ganska lila stortå, men det är sådant man får leva med när man spelar en sport med risk för stämplingar.

Bilkörandet gick riktigt bra :) Jag har även proppat i mig massor av gottis, inte bra. Jag ska nog ha en godisfri vecka nästa vecka. Jag kan nog om jag verkligen ger mig tusan på det. Det känns som om jag har fått värsta sockerberoendet. Förr hade jag inget behov av det och det var tider det. Ska försöka komma tillbaka till det. Det är bra att tänka på hälsan och lilla hjärtat. Jag utsätter ju  redan kroppen för massa alkohol, så jag får väll dra ner på något annat. Alkohol finns i mitt liv för att stanna. Det är alldeles för roligt för att lägga av med. ;) OBS! Jag dricker inte på alkisnivå! Det gör däremot vissa andra jag känner. :P

Ha det trevligt ni som är ute i natten!

puss på dig.

Lite vardag + ett filmtips.

Hej. Nu ska jag iväg och spela fotbollsmatch i Huddinge. Får se hur det går med tanke på att jag varit sjuk ett tag.
Det är jag som ska köra bilen dit. wiiie.

Det blir inget festande ikväll. Alla har så mycket att göra att de inte kan gå ut, så det är väll dags för mig också att ta mitt ansvar. Jag måste ju faktiskt läsa ut High Fidelity tills på måndag och jag har en bra bit kvar.

Igårkväll såg jag filmen Crazy Summer eller Krámpack som den heter i orginal. Spansk film som var mer än okej. Jag ger den väll 7/10 eller så.  Den handlar om två pojkar som bor ensamma en sommar och träffar tjejer, festar och röker på. Ganska rolig och söt, men man ska inte se den om man har fobi för homosexualitet.

puss på dig.

Roxette - How do you do



Det var ett bra tag sedan jag hörde denna senast. Den är ju riktigt bra. :)

Enjoy.

Filmtips

                  image130Foto: Wikipedia

Hej. De senaste veckorna har jag kollat på en hel del film. Jag tänkte ge betyg på dem och ge en liten kommentar så får ni lite filmtips. Sen är ju smaken som baken, men detta är min åsikt om dem:

*27 dresses - 6/10  Helt okej film om en tjej som arragerar bröllop och drömmer om att ha ett eget. Sen kommer hennes syster och ska gifta sig med mannen hon är förälskad i. Inte särskilt speciell film.

* A walk to remember - 9/10 Verkar va en töntig amerikansk film i böjan om några tonåringar. Men visar sig vara helt underbar. Det är en kärleksfilm och en riktig snyftare. Jag gråter inte alls ofta när jag ser på film, men denna berör verkligen. Det är en kille som är ute på fel bana i livet och så möter han tjejen i sitt liv, som lyckas få honom på andra banor.

* Juno - 7/10 En speciell film om en tjej som är ganska annorlunda och rolig på nått sätt. Hon är ung och blir med barn och bestämmer sig för att abdoptera bort barnet när det är fött. Man får följa henne under den tiden och de situationer hon går igenom. Speciell film på ett bra sätt.

* Pretty in pink - 9/10 Helt underbar film om en tjej ifrån arbetarklassen som träffar en kille ifrån överklassen. De blir kära i varandra, men deras umgängeskretsar tycker att det är oacceptabelt. Filmen är ifrån 80-talet, så det är en hel del 80-tals kläder som är roliga att kolla på.

* Sök - 4/10 Svensk, ganska ny film. En tjej som söker en man genom att ta kontakt genom internet. Hon träffar massor av hemska män, men det verkar vara en man som kanske kan passa. När jag såg reklam för att den gick på bio förut tyckte jag att den verkade jättebra, men det var ganska långtråkig.

Nu orkar ni nog inte läsa mer, så kommer med mer filmtips inom kort.

RSS 2.0