Vem vet - Lisa Ekdahl


Kom att tänka på denna låt sådär mitt i natten.

Man skriver som bäst på natten.

Helt otroligt, varför sover man inte de nätter man verkligen bestämt sig för att sova?
Det är psykologiskt, jag vet, men det är så otroligt hur det kommer upp en massa saker man ska göra helt plötsligt.
Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska åka tåg ner till Helsingborg, där mina föräldrar redan är. Du kan ju kolla när jag skrivit detta så förstår du nog. :P Aaaah, jag ska upp om två timmar. :O

Förresten har jag precis slösat bort två hela sommarlovsdyngn på att göra ingenting. Värt? Nej. Jag har typ ätit, sovit och kollat på film i massor. Ett litet försvar har jag mot att jag förspiller värdefulla timmar är att jag är förkyld. Det suger verkligen att vara sjuk samtidigt som det är 30 grader utomhus (antagligen också betydligt varmare här inne). Det possitiva är väll att jag slipper vara bakis i värmen. Hihi.

Som sagt drar jag Till HBG imorgon. Det är planerat att jag ska komma hem på söndag, men vi får väll se om jag lyckas tjata hem mina föräldrar tidigare, vilket jag gjorde förra året. Höhö. Men vem vet, det kanske blir naaaaays. Jag ska bada i massor (snälla hals sluta göra ont) och så har jag studerat ut en second hand butik på internet som ska finnas där och sådant livar ju alltid upp tillvaron.

Vad som händer mer?
Vem vet? Inte du
Vem vet? Inte jag.

Färdigsnackat för denna gång. Datorn tas självklart med på resan, hur ska jag annars överleva?

My rubber boots are made for stormy weather.


Gummistövlar: Köpta i någon mataffär.
Tänk att skor som kan vara så tråkiga också kan vara så balla. Köpte dem en regnig dag för ett tag sen, sean dess har det inte regnat. :P Tänkte att de skulle bli superbra när jag åker till Ö-vik 5-10 Aug på läger eftersom det spöregnade hela tiden förra året och jag skulle behövt ett par då, men solen kommer säkert skina iår. De är rätt tunga, så lär ju inte orka bära dem, men jag kan ju ha dem på mig på tåget, fast det måste ju se rätt skumt ut en skinande dag.

Har haft det bra i veckan, varit ute både på onsdagen (Toxic) och fredagen (Huset) med gänget på Söder. Det var nice.

Det är så otroligt varmt just nu, känner mig som en blöt fisk på land, hihi.

Och är du hyffsat likadan, kan vi gå vilse genom stan.


Jag och söta Rebecka, som jag lärde känna i helgen.

En galen och underbar helg har jag haft med välbekanta och nya människor. Tror jag låter bli att berätta om helgen. Detta var en sådan helg som bara ska finnas i minnet.


Dracula

I förrgår kollade jag på Forgetting Sarah Marshall. Den var riktigt bra med en man som behöver komma över sitt ex och därför åker till Hawaii, men uptäcker att hon bor på samma hotell med sin nya pojkvän. Smått kaotiskt och rolig film. Ett stort plus för Dracula operan som denne man skapar med dockor. Jag fastnade verkligen för den här låten.


Bilder ifrån Riga


Ett enormt ställe med bara kött. Är stadens befolkning såpass stor att de kan äta allt. Syns ej på bilden hur enormt det är.

Såhär ser det väll endå inte ut i Sverige, med grishuvuden i disken?

Alkohol var väll det enda som faktiskt var hyffsat billigt.

:)

Det var en massa tittande på olika fina byggnader.

Lite coolt tycker jag. Par graverar in sina namn på lås och sätter fast dem här. Vet ej om det är en speciell anledning till varför just här.

Tävling i sandskulpturer. Härftigt att kolla på.

You're a poet and I'm a dreamer.


Tröja: Stockholms Stadsmission

Ikväll blir det hemmafest på Söder. Nice med roligheter.

I'm back.


Klänning: Stockholms Stadsmission

Nu är jag hemma igen. :) Det är kul att vara borta, men ack så skönt med sin egen säng och sin egen dator. Att hotellsängar alltid ska vara så himla hårda begriper jag inte? Eller är det jag som har mjuk säng?

Egentligen har jag inte gjort något sådär häftigt och speciellt där, bara strövat runt lite och kollat in staden och käkat en massa god mat. Min uppfattning var att det inte direkt var någon shoppingstad. Det fanns en marknad med en massa kläder, men det var inte riktigt min stil. Jag vet inte hur jag ska beskriva den bättre än att det är den stil som de har där och i övriga östra Europa, du kanske vet vilken jag menar? Men två grejer lyckades jag hitta där och så köpte jag en grej på Taxfreen, visar sen. Är du såld på sockor är detta dock en stad att besöka, för de fanns i massor. Ångrar lite att jag inte köpte några. Det är en bra stad om man ska festa, med billig sprit överallt. Jag var ju där med mina föräldrar, så det blev inget festande för mig inte, men det var härligt där endå.

Ett inlagg ifran Riga

Hej. Jag ar nu i Riga och har det  bra. Jag akte i ett litet pluttflyg hit, fast jag sov under nastan hela resan som bara ar en timme. Hunnit med att handla litegranna och ata en massa gott. :) Hoppas att ni har det fint dar hemma. jag kommer hem pa torsdag.

puss


Spending time in Riga.


Väska: Emmaus

Det var en härlig kväll/natt igår med hemmafest hos Patrick. Återsåg en massa människor som jag inte träffat på snart ett halvår. Det känndes inte alls att tiden gått så när man väl träffade dem.

Något jag inte berättat ännu är att jag åker till Riga imorgon och ska vara där tills på torsdag. Det ska bli skoj och jag har aldrig varit där förut. Flyget går på förmiddagen, någon som hinner skriva något Riga-tips innan dess? :) Jag ska ta många bilder, så får ni se lite av resan sen.

Ha det gött sålänge.

Äntligen så som sommar ska kännas.


Tröja: Stockholms Stadsmission

Åter igen känns det som om det händer saker igen. Början av veckan stod ju näst intill stilla med massor av film. Nu känns det mer som att man lever.

I torsdags bar det av mot Sigtuna. Jag tog bilen dit, så vi kunde bada och grilla på kvällen. Jag, Lihn, Torsken och Ankan. Det var härligt. Det var mitt andra bad i sommar, så det var riktigt lyckat. På natten kollade jag på Hata Göteborg medans Lihn sov. Jag gillade den och ett extra plus var ju för helsingborgsdialekten och jag fick riktig längtan dit. Tur att jag ska dit om lite mer än två veckor.

Igår, fredag så jobbade Lihn så jag var hemma en sväng, men åkte sedan tillbaka för fest i Sigtuna. Det blev ovanligt nog betydligt mer lyckat än vi förväntat oss med riktigt stor fest och många människor man inte kände igen. Annars är det ofta bara de vanliga som är där och det kan ju vara skoj med lite nytt folk.

Idag, lördag så är jag tillbaka hemma några timmar nu och sen ska jag och Lihn åka in till stan för att träffa Patrick. Hoppas att det blir en lyckad kväll.

Som sagt är det härligt med lite liv och rörelse, jag behöver det för att må bra.

Sånt är livet

Idag har jag firat pappa. Allt  gick bra.

Jag har även varit och beställt något som jag inte visste att jag behövde förrän nyligen. Hemlis.



ps. Någon som vill köpa mina Lars Winnerbäck biljetter den 9 Augusti på Zinkensdamm IP? Jag har 2 st och det har tyvärr visat sig att jag inte kommer att vara i Sthlm den dagen. Markus Krunegård och Miss Li uppträder också. Jag deppar ihjäl mig över att jag inte kan gå, men sånt är livet. Hör av dig om du är intresserad...

Bara några rader

Och är jag ensam på en söndag blir jag dum,
och mörkrädd mitt på dan.
Måste bort från tysta rum,
och är Du hyffsat likadan
kan vi gå vilse genom stan.

Några rader ur En av alla dom av Winnerbäck.

Hipp hipp hurra!

En liten onödig  sak jag måste skriva:
Igår såg jag Face Hunter - fotografen på Söder. Det var lite skoj. För mig är han en stor kändis. Vet inte hur många som känner till honom egentligen? Det var rätt sjukt för jag såg honom typ 4 ggr och jag va verkligen ingen stalker. Antar att han också gillar mina favoritgator. Snygga kläder hade han iaf.

Imorgon (idag eftersom klockan är efter 24) fyller min käre far 47 år. Det ska firas i stan med militärmusik ( han älskar det enormt mycket och spelar trumpet i en kår) och lunch på Mosebacke. Sedan ska vi fira hemma med middag och tårta. Till födelsedagspresent ska han få en deckare av mig, som han får varje år. Lite trist kanske, men han tycker ju om det. 

Pappa påstår att han inte läser min blogg (bra) och därför får han skylla sig självt om han skulle läsa om sin kommande present här. :P  Hela dagen blir nog fin.



 


School For Scoundrels


Fotokälla

Såg precis ännu en film med min favoritskådespelare Jon Heder. Han är helt underbart rolig. Det är som om han spelar nästan samma roll i alla hans filmer, alla olika slags töntar och han gör det så fantastiskt bra.

I denna film spelar han en blyg ung man som inte vågar särskilt mycket. Han känner inte att han lyckas med något. Han är även förälskad i en tjej som han tror att han inte kan få. Därför börjar han en kurs som ska hjälpa honom att våga ta för sig. Där möter han en mycket tävlingslysten lärare som hjälper honom genom att utmana honom, med inte allt för snälla knep.

Som alla de filmer med Jon Heder som jag hitills har sett får den 10 av 10 av mig. Bättre än dessa filmer blir det inte.

Arbetskläder

Nu kommer utlovad arbets-outfit. För övrigt var vädret jättebra igår.
Var i Sigtuna igårkväll och idag. Igår var det fest och så som vanligt och jag träffade två nya tjejer som var jättetrevliga. De går på Rudbeck, men inte sett dem tidigare. Det är så kontigt i skolan, vissa ser man hela tiden, vissa ser man aldrig.

 Skulle ha varit där tills på onsdag, men det hela sket sig som vanligt och jag är jävligt bitter och arg måste jag erkänna. Det positiva är att jag är tillbaka i mitt underbara rum som nu är städat. Min säng är också betydligt bekvämare.

Ett faktum är ju att eftersom jag nu har semester ifrån jobbet och därmed på riktigt har sommarlov och att jag inte längre ska vara i Sigtuna är ju att min tid är helt fri. Måste sysselsätta mig med något.


Jag är mer kry denna dag.

Det har varit järdrigt tomt på outfit-fronten, jag vet. Det är för att jag vandrar runt i arbetarkläder hela dagarna. Fixar inte till mig sådär särskilt ofta, mest när det är utgång som gäller. Funderar på om jag kanske skulle ta en liten arbets-outfitbild, hehe. Kanske man kan bjuda på. Får passa på nu innan jag är ledig ifrån jobbet i fem veckor.

I brist på egna bilder så lägger jag upp en annans outfit som jag tycker är fin :)

Foto: Stockholm Streetstyle

Sick and tired.

Idag har jag jag inte varit på jobbet, utan legat helt febrig i min säng. Ush.

Här har ni det jag än sålänge köpt under sommar-rean:




Bild:
1. BikBok
2. BikBok
3. H&M
4. Allt ifrån Lindex

RSS 2.0