Barcelona, here I come!

Om en liten stund åker jag till Barcelona. Kommer hem på fredag. Åååh, vad bra det kommer att bli! :)


Imorgon är det högskoleprov.


Lite suddig bild, men den är fin i verkligheten. Från Stadsmissionen.

Imorgon ska jag gå upp tidigt och skriva högskoleprovet. Jag gjorde tidigare idag lite tester på datorn och de var ju jättesvåra! Jaja, vi får se hur det går.

Ikväll har jag bara sutit hemma och kollat på idol, så att jag ska kunna prestera mitt bästa imorgon. Men i morgon är det inflyttningsfest hos Lihn. :)


But I don't care, I am free.

Hejsan hoppsan! Den här nya tröjan hade jag på mig idag och den är köpt på Stadsmissionen vid Nytorget.


Those Dancing Days


Åh vad jag älskar den här videon och det här bandet. Det är nästan så mycket Maria över det som det kan bli - musiken, filmningen och kläderna. Love it!

G - som i gemenskap.


Idag har jag haft denna nya skjortklänning (lr vad man kallar det) på mig. Den är köpt på Monki och är jättemysig.

Idag har jag även sett på G - som i gemenskap. Jag tyckte mycket om den, även om den kunde ha lite konstiga inslag när de sjöng låtar. Filmen är för övrigt mycket klädinspirerande.

The Rocker.

Jag ser alldeles för mycket film för att det skulle vara möligt för mig att skriva om alla. Jag gör dock undantag om det är någon speciell jag fastnar för.

Jag såg för några minuter sedan The Rocker. Den har inte kommit ut på bio i Sverige ännu, men den går att hitta på internet. :P Den handlar  om en man som en gång var trummis i  bandet Vesuvius, men som blev kickad för att de inte tyckte att han passade in. De närmsta tjugo åren är han deppig över detta och han kan inte komma över det. Sedan leder några händelser till att han börjar spela i sin systersons band (tre stycken tonåringar). De blir en väldigt annorlunda mix av  människor, men det gör att de passar tillsammans. De blir kända väldigt snabbt genom att trummisen (den äldre mannen) hamnar naken spelandes på Youtube och snart får de en chans att stå i rampljuset och möta Vesuvius.

Filmen var bra eftesom den hade många komiska inslag och man har kul när man ser den. Lite väl typiskt amerikansk kanske, men den har sin charm. Sen var det ett stort plus att de spelade massor av rockmusik och det är ju aldrig fel. :)


Foto

Fin outfit.


StockholmStreetStyle

Varje gång jag går in på StockholmStreetStyle så kan jag inte låta bli att bläddra förbi den här bilden, för jag tycker att outfiten är så himla fin. :) Inte så jätteovanlig kanske, men den är på något sätt så komplett.

Variation på tillvaron.

I helgen har jag varit lite keff = jag har inte varit ute och dansat.

I fredags umgicks jag med mina kära föräldrar. Det händer väll sådär en gång om året att jag hänger med dem en fredagskväll och detta var en sådan. Vi var ute och åt mat i Kista Galleria och sen gick vi på bio. Vi såg Patrick 1,5. Den var riktigt bra tycker jag. Den handlar om ett bögpar som vill abdoptera ett litet barn och de tror att det ska komma en liten pojke som är 1,5 år, men istället kommer det en tonårskille på 15 bast. Jag blev jätteförtjust i den feminina bögen (han längst till vänster), hur skön som helst. :)

På lördagen var jag i Märsta och firade Lihn som fyllde 18 år i onsdags. Vi såg först på fotbollsmatchen med alla Sigtuna-grabbarna. Tyvärr var den fett trist utan några mål. Sen skulle ju Lihn få gå ut för första gången, så vi drog till det hippa (not) stället Kung Carl som ligger i Märsta. Hade inte varit där tidigare och hade hört att det var rätt dåligt. Jag hade tänkt mig lite mer sunkhak, men inredningen var ändå imponerande. Dock var det dyrt och bartenderna kunde inte blanda drinkar, de kände inte äns till de vanligaste. Musiken var sådär och människorna kanske inte de roligaste jag träffat. Vi gick den över till Garage som ligger vägg-i-vägg som spelade rock och det är ju alltid trevligt. Dock blev det ingen dans för min del (det händer inte mig särskillt ofta).

Söndagen har jag slösat bort med att kolla på Andra Avenyn och Livet i Fagervik på SVT Play.

Helgen har varit trevlig och nu börjar en ny vecka.

Maria och Rebecka på kalashumör.


Jag och Rebecka på Ess igår. <3

Singelmammor.

Nu är dokumentärserien Singelmammor slut. Jag har följt varje avsnitt och jag tycker att den var jättebra. Den handlar om hur det är att vara ung och ensam mamma, hur man klarar av det osv. Joni som var med i serien tycker jag verkligen var hur skön och cool som helst. Jag inpirerades av hennes snygga klädstil. Måste ses!

Vad är meningen med livet?

Bild:


Jag hatar att läsa filosofi, det är så tråååkigt. Jag vet att det säkerligen är jättenyttigt för min hjärna men jag dör av tristess. Inte känns det bättre av att nästan alla jag känner totalälskar ämnet.


When you were young.


Någon som ser på Idol?
Johan Palm är ju hur charmig som helst. Jag tycker att han ska vinna, men det finns många andra som jag också tycker är bra. :)

Jag ramlade in på nåt diskotek, sen ramlade jag ut, såvitt jag vet.

Hallå där!

Jag har klarat av min helvetesvecka i skolan. Jag gjorde absolut inget annat än att plugga, sådant kan ta kål på en. Men nu är jag fri och jag har dansat bort hela helgen. På fredagen var jag på Riddarkällaren där 80's var med massa människor ifrån skolan. Sofia fyllde år. Det var skoj att gå ut med människor som jag tidigare bara träffat i skolan. hehe.

På lördagen var jag med Sebbe och Rebecka. Först på Wollmars och sen på Ace. Det var sjukt skönt att få dansa av sig lite till bra musik på Ace. Nu har jag samlat ny styrka inför kommande vecka. Jag är ledig på ons och tors, det är bäääst!



Du är så fin fin fin min vän, Rebecka Rebellious! <3


RSS 2.0