Inside I'm dansing

Hej.

Jag har inte direkt känt för att skriva på ett tag, så då sket jag i det.

Men nu har jag något att säga. Nyss såg jag på filmen Inside I'm dancing. Det måste nog vara en av de bästa filmer jag sett. Den handlar om två yngre män som sitter i rullstol som istället för att må dåligt av sin situation så försöker de hitta livsglädje och leva livet. Jag bölade till och med, så mycket berörde den mig. Den måste verkligen ses!


Foto


Lite om allt och inget.

För alla Rudbeckare är imorgon sista dagen på period 1. För alla treor betyder det att det bara är två perioder kvar till studenten! Wiiie. :) Nu är det alldeles strax dags att beställa studentmössa och att betala in handpenning till flak. Jag har inte tänkt så mycket på att det inte är särskillt mycket tid kvar, men jag börjar nu förstå att det närmar sig med stora steg.

Levnadslära B - kursen är nu slut. Det känns jättetrist för det är mitt favoritämne. Jag har även lärt känna några jättegulliga personer i gruppen som det känns jobbigt att skiljas ifrån. Skolan är så stor så har man inga ämnen tillsammans så träffas man nästan aldrig, bara i korridoren där man hinner säga tjena. Trist trist.

På lördag ska föressten jag och Lihn få vara bartenders på en fest i stan. Jag kan inte påstå att jag kan göra så många drinkar, men vi har bara några få som vi ska lära oss. Men kul ska det bli att få testa på att vara det.

<3

Jag vill dansa bort hela vintern.

Hej.

Idag är det onsdag och helgen är inte allt för långt borta. Dock har jag galet mycket plugg både denna och nästa vecka, som vanligt. Jag längtar jättemycket tills på fredag för då ska jag på Atombomb med mina söta vänner Mimmi och Rebecka! :D Jag vill bara dansa mig igenom hela vintern.


Hur hemsk och fruktansvärt barnslig kan man vara?

Hur lågt kan man sjunka?

Idag fick jag veta att det är någon (som antagligen går på skolan) som har skrivit en hemsk och elak kommentar till en tjej på min skola som jag inte känner och sedan uppgett min bloggsida. Alltså uppgav den sig för att vara jag.

Till dig som gjorde det, för jag antar att du läser min blogg:
Förstår du själv vad du håller på med egentligen? Du begår ett brott när du uppger dig för att vara någon annan än dig själv.  Och inte bara det, du sårar andra människor. Hur tror du att det är för den som får dina hemska kommentarer eller för den ( jag) som måste reda ut det hela och förklara att det inte är jag som skrivit det. Hur kul tror du att det är att andra människor som går på min skola har läst den där kommentaren och tror att jag är en skitskövel? Jag förstrår inte vad du vill uppnå med det här? Vill du skapa bråk och att människor ska bli ledsna eller vad är anledningen?

Händer det här igen kommer jag att tänka över en polisanmälan, det går att spåra anonyma kommentarer lättare än man kan tro.

Varför blir alla så hemska så fort de är på internet och anomyma? Helt plötsligt flyger hemska kommentarer.

The Virgin Suicides


Idag såg jag den här filmen. jag tyckte om den eftersom den var speciell och vackert filmad.

Sykunskaper.

För ett tag sedan satte jag på symaskinen och skulle skapa något av ett tyg. Det resulterade i det här:



Jag blev väldigt nöjd med vad jag lyckats skapa. :)

Här kommer Pippi Långstrump.

Hej! Jag kom hem i fredags, men har inte skrivit något förnst nu. I fredags var jag på maskerad och jag var utklädd till Pippi, dock lyckades jag inte få någon bild på den outfiten. :( Jag lägger väll upp lite annat istället. För övringt tycker jag att Pippi har en egen, tuff och härlig stil.




Tröjan hade jag på mig idag och jag har haft den ett tag och den används flitigt. Jag har sett rätt många ha en sådan, men strunt samma, den är underbar. Köpt på H&M.


RSS 2.0