...och Emelie, du får gärna ta denna och bilden under när du ska sätta upp bilder på mitt skåp för dessa tycker jag om och jag vet att du är snäll. :)






Imorgon fyller jag 19......


Jag har varit borta en lång, lång tid.



Igår började jag träna fotboll igen efter ett uppehåll på tre månader på grund av en oerhört ihållsam förkylning. Min kondition var inte fullt så dålig som jag anade att den kunde vara, måste bero på allt dansande på helgerna och promenaderna som Rudbecks koridorsystem är lämpat för.

Nyårsoutfit

Jag har ju inte haft så mycket bilder ifrån mitt liv på ett tag så jag tänkte lägga upp en nu. Det är ifrån nyår.


Jag kände inte för att ha höga, smala klackar som alla andra tjejer utan jag körde på mina vanliga kängor. Jag tycker att de passar riktigt bra till den outfiten.

Jag har börjat sluka tjej-serier. Jag är helt beroende.

Jag trodde inte att jag var en sådan tjej som sitter i timmtals och slukar tjejserier. Jag hade fel, jag har bivit ordenligt beroende av både Gossip Girl och Lipstick Jungle. Jag har redan hunnit med att kolla på alla avsnitt som finns ute av Gossip Girl och säsong 1 av Lipstick Jungle, ska börja på säsong 2 någon gång inatt. :) Dessa serier är otroligt bra och spännande. Jag blev riktigt förvånad över att Gossip Girl var så bra för att jag har alltid tyckt att böckerna verkar så töntiga, men se så fel man kan ha.


Foto

 
Foto


Dessa fyra är mina absoluta favoritfilmer, no doubt about it. Kolla in dem.




1. Factory girl
2. Mama's boy
3. Tjenare Kungen
4. Fröken Sverige
(ej i ordning på vilken som är bäst)

Pink


Aerosmith - Pink

När jag började tänka på rosa kom jag att tänka på denna låt som jag lyssnade jättemycket på för cirka två år sedan. Det är bra grejer det.


Bild

onödigt prat.

Jag har varit sämst på att uppdatera, men ibland har man annat för sig. Det har nästan gått en månad sen jag skrev något sist.

Under den tiden  har jag hunnit med att vara på Livskraft, ett kristet nyårsläger. Det var jätteroligt som vanligt.
Nä, jag orkar faktiskt inte berätta om alla saker jag har gjort för det är för mycket helt enkelt.

I alla fall så har jag, som har hatat rosa i flera år eftersom jag använde det för mycket när jag var liten, börjat gilla det igen. Det känns riktigt konstigt. Detta har lett till att jag önskar mig en rosa ipod i födelsedagspresent av mina föräldrar. Jag fyller 19 år om en vecka :) (det finns ingen mer meningslös ålder).

Såhär ser den ut iaf:

Foto
Det ska bli grymt med en ny för jag lever nu med ipod nano version 1 = ingen färgdisplay och för lite utrymme för min musik.

Haha, säkert väldigt ointressant för alla andra att veta, men jag bryr mig inte.

RSS 2.0